CaliVita kvaliteta proizvoda

100% kvaliteta – jamstvo uspjeha

Svjesni smo da je kvaliteta Calivita proizvoda osnova uspješnog poslovanja. S ponosom ističemo da svaki naš proizvod ima 100% garanciju kvalitete, čime osiguravamo sigurnost i zadovoljstvo svakog našeg potrošača.

CaliVita proizvodi biološki su aktivni dodaci prehrani te predstavljaju prirodan izvor esencijalnih nutrijenata neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma. Većina naših proizvoda proizvedena je u farmaceutskom okruženju u SAD-u. Proizvedeni su najsuvremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (GMP) te pod striktnom kontrolom FDA – krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda. Pažljivo birane sirovine izvor su aktivnih tvari koje potječu isključivo iz prirodnog izvora, što ističe visoku biološku aktivnost proizvoda, a samim time i njihovu djelotvornost. U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa zakonodavstvom Europske unije, usko surađujemo s lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

100% kvaliteta - jamstvo uspješnosti

Stroga kontrola kvalitete

CaliVita International svojim kupcima nastoji osigurati najbolje. Za nas to ne znači samo da je smjer našeg razvoja proizvoda određen vašim potrebama, već također da više od 3000 iskusnih i predanih profesionalaca širom svijeta neumorno radi kako bi osiguralo da su naši proizvodi utemeljeni na posljednjim rezultatima i razvoju medicinskih istraživanja.

Kako sirovine postaju gotov proizvod, naše proizvode višestruko testiramo. 12.000 testova godišnje osigurava da više od 500 sastojaka na tržište dospije čisto te vrhunske kvalitete.

Što CaliVita proizvode razlikuje od drugih?

  • POTPUNO PRIRODNI – iz prirodnih materijala – visoka biološka aktivnost proizvoda, a samim time i njihova djelotvornost
  • KELATNI OBLIK (sigurna apsorpcija)
  • POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) – TIMED RELEASE (produženo djelovanje)
  • CaliVita preparati su LAKO PROBAVLJIVI – većina preparata se uzima na prazan želudac bez želučanih poteškoća (Fe – lako probavljiv)
  • NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisi toksični
  • CIJENE CaliVita PREPARATA znatno su prihvatljivije od cijena drugih preparata ili lijekova i dostupne su većem broju korisnika

 

CaliVita kvalitet

 

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

FDA

U.S. Food and Drug Administration
Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP

Good Manufacturing Practice
Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

USDA

United States Department of Agriculture
Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

EU Organic

European Union organic logo
Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

CE

Conformité Européene
Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

US EPA

U.S. Environmental Protection Agency
Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji jamči da je svaka sastavnica proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

IGEF

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).