Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

 

1. Općenito o uvjetima prodaje

Ovi Uvjeti prodaje sastavni su dio Uvjeta korištenja Internetske stranice www.gilvita.com.
Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje, odnosno klikom na prihvaćanje uvjeta prije završetka kupovine, Kupac odnosno Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim Uvjetima koje se nalaze na ovim Internetskim stranicama.

1.Tomislav Majnarić (nadalje: www.gilvita.com) omogućava i posreduje prodaju robe/usluga u ime i za račun Partnera putem Internet stranica .

Za sve proizvode sa oznakom CaliVita pod pojmom “Partner” podrazumijeva se tvrtka Calfit d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, ovlaštena tvrtka i uvoznik za CaliVita proizvode u RH.

2. Partner se obvezuje naručeni proizvod/proizvode isporučiti krajnjem korisniku na najkvalitetniji mogući način, poštujući standarde kvalitete na jednak način koje primjenjuje u svom redovnom poslovanju s kupcima, a prema svojim uvjetima korištenja i prodaje.

3. Portal nije vlasnik, niti se nalazi u posjedu proizvoda/usluga koje nudi putem svojih stranica pa stoga ne može ni biti odgovorna za potencijalne manjkavosti ili bilo kakve druge probleme koji mogu nastati prilikom slanja, transporta ili korištenja proizvoda/usluga koje nudi.

4. Za sve potencijalne probleme vezane uz isporuku ili manjkavost proizvoda/usluga koje Partner pruža odgovoran je isključivo taj Partner. Portal www.gilvita.com ni na koji način ne može biti odgovoran za bilo kakve manjkavosti proizvoda ili usluga koje prodaje putem svojih Internet stranica.

5. Ovi Uvjeti prodaje dio su obveze Prodavatelja sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača, te služe tome da Kupac prije nego sklopi ugovor na daljinu bude na jasan i razumljiv način obaviješten o nizu okolnosti bitnih za zaključenje, izvršavanje, raskid ugovora, a sve sukladno zakonskom uređenju.

6. Pojam Kupac ili Korisnik odnose se na klasičnog potrošača: fizičku osobu koja izvan bilo kakve djelatnosti naruči i plati bilo koji proizvod posredstvom usluga web trgovine prisutnih na web stranici www.gilvita.com, ali i na kupce obrtnike, trgovce pojedince i fizičke osobe koje obavljaju poslovne djelatnosti, a koji su zaštićeni odredbama Zakona o zaštiti potrošača samo ako kupuju proizvode nevezano za svoje poslovne djelatnosti, te na sve ostale kupce primjerice pravne osobe.

7. Pojam Prodavatelj odnosi se na Tomislava Majnarića, Ante Starčevića 13, Delnice, OIB: 38480936114 te putem internetske stranice www.gilvita.com nastupa u svoje ime.

8. Uvjeti prodaje čine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te će se prije potvrđivanja narudžbe za kupnju pojedinog proizvoda od Kupca tražiti da iste prihvati/izjavi da je sa istima upoznat/suglasan, dok će nakon potvrđivanja narudžbe (sklapanja ugovora) potvrda o narudžbi biti dostavljena Kupcu kao sadržaj e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen. Za valjano sklopljeni ugovor potrebno je da je Kupac osoba koja ima potpunu poslovnu sposobnost. Kupac odgovara za potpunost i istinitost unesenih podataka prilikom kupovine ili registracije.

9. Ugovor koji Kupac sklapa s Prodavateljem jednokratan je ugovor o kupoprodaji proizvoda na daljinu koji je konzumiran isporukom robe te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut.

 

2. Glavna obilježja proizvoda

1. Proizvodi su prikazani opisno i fotografijama, te su podaci o istima sačinjeni temeljem www.gilvita.com baze podataka.
Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Ističemo da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl. U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

2. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web stranici www.gilvita.com podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na www.gilvita.com, zadržavamo pravo jednostrano raskinuti ugovor. Iako se informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tomislav Majnarić, nije odgovoran za eventualne netočne informacije. Ovo ne utječe na vaša zakonska prava.

3. Iako poduzimamo sve kako bismo osigurali da su informacije na web stranici www.gilvita.com o proizvodima ispravne, ponekad se sastav, količina sastojaka, kao i nutritivna vrijednost i alergeni proizvoda mogu promijeniti. Zbog toga prije konzumacije svakako pročitajte etiketu tj. deklaraciju proizvoda te ne preporučujemo da se oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici.

4. Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi i dostupni.
Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ, prodavatelj će obavijestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, roku u kojem je proizvod dobavljiv, te ujedno ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda koji je odmah raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.

5. Proizvodi na ovim web stranicama ili sastavni dijelovi proizvoda nisu namijenjeni ikakvom dijagnosticiranju, liječenju, izlječenju ili prevenciji bilo koje bolesti ili stanja. Nikakva izjava, navod, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod ili sastavni dio proizvoda neće se smatrati medicinskim mišljenjem/savjetom. Nikakva izjava, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod nije ispitivana niti odobrena od strane bilo kojeg javnog tijela u bilo kojoj državi.

 

3. Naručivanje i dostava

1. Proizvode je moguće naručiti dostavom na kućnu adresu. Dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske i vrši se putem kurirske službe od vrata do vrata. Narudžbe se primaju na jedan od sljedećih načina:

1. Putem web trgovine.
2. E-mailom info(@)gilvita.com
3. Telefonom na 091 633 2370 ;
4. Dolaskom na adresu:
Calfit d.o.o., Bednjanska 8A, 10000 Zagreb

 

2. Narudžbom proizvoda na daljinu, odnosno stavljanjem proizvoda u košaricu, ispunjavanjem Identifikacijskih osobnih informacija na portalu te potvrdom (klikom) na Uvjete kupnje, slažete se da naručeni proizvodi budu naplaćeni prema odabranom načinu plaćanja u korist i za račun Partnera. Za naplatu prema korisnicima, izdavanje ponuda i računa te slanje proizvoda koje Partner pruža odgovoran je isključivo taj Partner.
Portal www.gilvita.com ni na koji način ne može biti odgovoran za naplatu, izdavanje ponuda i računa za robu/usluge te slanje proizvoda koje prodaje putem svojih Internet stranica.

3. Naručene proizvode šaljemo kurirskom službom InTime i GLS od vrata do vrata na željenu adresu. Uobičajeno vrijeme dostave je 1-3 radna dana, a dostava na otoke je 1-4 radna dana.
Prilikom slanja paketa zaprimit ćete SMS sa detaljima dostave, a prije preuzimanja djelatnici iz kurirske službe će Vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i detaljima preuzimanja paketa.

Trošak dostave
InTime – Za sve narudžbe iznad 45€ (339,04 kn) usluga slanja je besplatna, manje narudžbe 4€ (30,13 kn).
GLS – Za sve narudžbe iznad 45€ (339,04 kn) usluga slanja iznosi 2€ (15,07 kn), manje narudžbe 6€ (45,21 kn).

4. Narudžbe izvršene do 15:00 sati bit će poslane istoga dana. Narudžbe izvršene nakon 15:00 sati biti će odaslane sljedećeg radnog dana.

5. Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja jasno vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju sugeriramo Kupcu da pošiljku ne preuzima te da nas kontaktira kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i pokušali riješiti situaciju pozitivnu za Kupca.

 

4. Cijene

1. Cijene svih proizvoda izražene su u eurima i kunama i sadrže PDV (25%).
U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave iz razloga jer se isti posebno plaćaju, osim na narudžbe iznad određenog iznosa kada je dostava besplatna, a sve sukladno uvjetima i na način kako je to naznačeno u ovim Uvjetima prodaje.
Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena proizvoda, cijena dostave ako je naplatna te konačna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje.

2. Za registrirane članove globalnog sustava nagrađivanja CaliVita International na maloprodajnu cijenu proizvoda odobravamo 25% članskog popusta za gotovinska plaćanja ili plaćanja općom uplatnicom / internet bankarstvom, a za kartična plaćanja odobrava se popust u iznosu od 20%.

2.1. Svi kupci koji nisu članovi ili ne žele sudjelovati u globalnom sustavu nagrađivanja CaliVita International mogu i dalje kupovati CaliVita proizvode po istaknutim maloprodajnim cijenama bez popusta.

Zadržavamo pravo izmjene cijena.

 

5. Načini plaćanja

Moguće je jednokratno plaćanje i obročno plaćanje.
Jednokratno plaćanje može biti pouzećem, općom uplatnicom, internet/mobilnim bankarstvom ili kartično (Diners, MasterCard, Maestro, Visa, Premium Visa).
Obročno plaćanje može biti putem kartica prema uvjetima banke sa kojom poslujete. Ukoliko vam banka odobrava obročno plaćanje, nakon kupnje možete zatražiti svoju banku plaćanje na rate putem internet/mobilnog bankarstva ili pozivom.
U slučaju plaćanja općom uplatnicom, internet/mobilnim bankarstvom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.
Kartično plaćanje može se izvršiti putem web shopa ili u poslovnici Bednjanska 8a, Zagreb.
Autorizacija kartica odvija se preusmjeravanjem na siguran enkriptirani CaliVita Gateway sustav putem kojeg kupac izvršava uplatu prema Partneru.

 

5.1. Izjava o sigurnosti online plaćanja

CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šinajveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

 

5.2. Odabir načina plaćanja

1. Plaćanje prilikom preuzimanja – (Plaćanje pouzećem kuriru prilikom dostave) dajete privolu da se vaši osobni podaci mogu prema našoj i u skladu sa važećim zakonima, obraditi i podijeliti sa Partnerom i trećim stranama (dostavne službe sa kojima tvrtka ima ugovor o dostavi) u svrhu slanja proizvoda na adresu korisnika/naručitelja, odgovaranja na upite i savjetovanje, obračuna osobnih popusta i pripadajućih bonusa, izdavanja ponuda i faktura, kontaktiranja u svrhu narudžbe, odnosno dostave proizvoda ili zadovoljstvu korištenja proizvoda, provođenja sigurne provjere autentičnosti Kupaca koji pristupaju Internet stranici www.gilvita.com, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga.
Također ovim odabirom slažete se da vas prilikom vaše prve kupnje CaliVita proizvoda možemo *registrirati u globalni sustav nagrađivanja CaliVita International u kojoj sudjelujete bez ikakvih obaveza i bilo kakvih potraživanja, potpuno besplatno, a koje vam donose slijedeće pogodnosti:
a) 25% popusta prilikom kupovine svih CaliVita proizvoda
b) kupovina proizvoda sa dodatnim popustima i akcijama do 50%
c) besplatno savjetovanje sa našim doktorima i nutricionistima
d) godišnja pretplata na časopis CaliNews (4 puta godišnje na adresu, besplatno)

(*U svrhu registracije u globalni sustav nagrađivanja CaliVita International radi korištenja navedenih pogodnosti, izdati će vam se registracijski kod (članski broj) na period od godine dana. Ako korisnik u periodu od godine dana ne obavi ni jednu kupovinu, automatski će biti izbrisan iz sustava nagrađivanja.)

Ukoliko ne želite prihvatiti navedene uvjete, možete i dalje kupovati putem našeg web shopa po standardnim maloprodajnim cijenama te vas molimo u tom slučaju odaberite način plaćanja “Plaćanje pouzećem bez registracije”.

2. Internet/mobilnim bankarstvom – prilikom odabira “Internet/mobilno bankarstvo” dajete privolu da se vaši osobni podaci mogu prema našoj obraditi i podijeliti sa Partnerom i trećim stranama (dostavne službe sa kojima tvrtka ima ugovor o dostavi) u svrhu izdavanja računa, dostave i kontaktiranja u vezi proizvoda, savjetovanja, obračuna osobnih popusta i pripadajućih bonusa, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga. Ovim se odabirom slažete da vas prilikom vaše prve kupnje CaliVita proizvoda možemo *registrirati u globalni sustav nagrađivanja CaliVita International u kojoj sudjelujete bez ikakvih obaveza i bilo kakvih potraživanja, potpuno besplatno, a koje vam donose gore navedene pogodnosti.

3. Plaćanje karticama – plaćanje karticama omogućeno je za iznose veće od 45,12 eur (340 kn).
Prilikom odabira “Plaćanje karticama” dajete privolu da se vaši osobni podaci mogu prema našoj obraditi i podijeliti sa Partnerom i trećim stranama (dostavne službe sa kojima tvrtka ima ugovor o dostavi) u svrhu izdavanja računa, dostave i kontaktiranja u vezi proizvoda, savjetovanja, obračuna osobnih popusta i pripadajućih bonusa, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga. Ovim se odabirom slažete da vas prilikom vaše prve kupnje CaliVita proizvoda možemo *registrirati u globalni sustav nagrađivanja CaliVita International u kojoj sudjelujete bez ikakvih obaveza i bilo kakvih potraživanja, potpuno besplatno, a koje vam donose gore navedene pogodnosti.

4. Plaćanje pouzećem bez registracije – za kupce koji ne žele sudjelovati u globalnom sustavu nagrađivanja CaliVita International i koristiti članske pogodnosti. Prilikom ovog odabira plaćanja kupac jasno i nedvosmisleno daje privolu za jednokratnu kupovinu bez popusta po maloprodajnoj (većoj) cijeni, te da se osobni Identifikacijski podaci podijele sa Partnerom i koriste samo u svrhu izrade ponude/računa te dostavu proizvoda putem vanjske kurirske službe. U ovom slučaju osim na ponudi/računu prema zakonima RH, podaci neće biti vidljivi i pohranjeni u CaliVita sustav nagrađivanja ili kod Partnera.

 

6. Članstvo u globalnom sustavu nagrađivanja CaliVita International

1. CaliVita International djeluje kroz marketinški sustav, pa se trebate registrirati/učlaniti u globalni sustav nagrađivanja kako biste ostvarili pravo kupovina po članskim cijenama i stekli pravo na ostale članske pogodnosti.

2. Zašto postati član globalnog sustava nagrađivanja CaliVita International?

  • članovi ostvaruju popust 25% na maloprodajne cijene CaliVita proizvoda te pravo na kupnju proizvoda sa dodatnim popustima/akcijama i do 50%
  • svi proizvodi načinjeni su isključivo iz prirodnih sirovina (bez šećera, soli, konzervansa)
  • najkvalitetniji proizvodi na tržištu popraćeni brojnim certifikatima (FDA, GMP, USDA Organic, IGEF, EU i HR institucije)
  • članovi imaju pravo na besplatno savjetovanje, dok se za ostale korisnike stručno savjetovanje naplaćuje 20 eura (150,68kn)
  • godišnja pretplata na časopis CaliNews
  • nema članarine ni bilo kakvih troškova, jednostavno produženje kupovinom proizvoda
  • nema nikakvih obaveza, uvjeta i kriterija po kojima se kupuju proizvodi, jednostavno kupujete kada, što i ako želite

3. Kako postati član?
Prvom kupovinom CaliVita proizvoda iznad 60,00 eur (452,02 kn) ili registracijom na web portalu www.gilvita.com, odnosno stavljanjem proizvoda u košaricu i odabirom plaćanja Pouzećem/Internet bankarstvom te prihvaćanjem Uvjeta kupnje dajete privolu za registraciju/učlanjenje u globalni sustav nagrađivanja CaliVita International te ćemo vam odmah odobriti kupovinu po sniženim članskim cijenama (-25%) i izdati vašu člansku iskaznicu sa članskim brojem.

Članstvo traje godinu dana. Produženje članstva postiže se višestrukom ili jednokratnom kupovinom tijekom kalendarske godine u ukupnom iznosu od 30,00 eur (226,02 kn). Kada iznos dosegne zadanu vrijednost (na jednom ili više računa) u datoj godini, članstvo će automatski biti obnovljeno za sljedeću kalendarsku godinu sa svim ostvarenim pogodnostima, u suprotnom članstvo prestaje te se član briše iz sustava. Članstvo se nakon isteka ne može više obnoviti, a za ponovno članstvo potrebno je ponovo proći proces registracije koje su opisane u ovom članku. Članstvo je potpuno besplatno i ne zahtjeva nikakvu aktivnost kupca/člana.

4. Ne želim članstvo. Da li mogu kupovati i po kojim uvjetima?
Za sve korisnike/kupce koji ne žele sudjelovati u globalnom sustavu nagrađivanja CaliVita International i koji ne žele da se njihovi osobni podaci pohranjuju ili obrađuju u navedene svrhe članstva, postoji mogućnost kupovine proizvoda odabirom plaćanja “Pouzećem bez registracije”. Prilikom ovog odabira plaćanja kupac jasno i nedvosmisleno daje privolu samo za jednokratnu kupovinu bez popusta po maloprodajnoj (većoj) cijeni, te da se osobni Identifikacijski podaci podijele sa Partnerom i koriste samo u svrhu izrade ponude/računa te dostavu proizvoda putem vanjske kurirske službe. U ovom slučaju osim na ponudi/računu prema zakonima RH, podaci neće biti vidljivi i pohranjeni u CaliVita sustav nagrađivanja ili kod Partnera.

 

7. Recenzije

Korisnik potvrđuje da su sve diskusije, recenzije, ocjene, komentari i privatne poruke objavljene na Internetskim stranicama www.gilvita.com javne, a ne privatne prirode i da stoga administratori Internetske stranice mogu nadzirati opisane komunikacije korisnika bez njihovog znanja i eksplicitnog dopuštenja.

Prilikom pisanja komentara morate se držati sljedećih uputa:

Važno je da se komentar odnosi na kupljene proizvode. Vaš komentar treba odražavati Vaše osobno iskustvo s proizvodom.
Kada pošaljete recenziju/komentar, objavljujemo ga na našem webu unutar 48 sati, osim ako ne krši niže navedene uvjete.

Internetska stranica www.gilvita.com zadržava pravo neobjave primljenog teksta recenzije ukoliko ocijeni da bi se prilikom objave recenzije povrijedilo odredbe Zakona o zaštiti potrošača (NN 19/2022), odnosno ukoliko procijeni da se radi o lažnoj potrošačkoj recenziji, naručenoj recenziji ili preporuci, pogrešnom predstavljanju recenzija ili preporuka uslijed čije bi se objave moglo snositi posljedice iz navedenog Zakona. Također ne objavljujemo komentare koji sadržavaju uvredljive izraze, koji su označeni kao neželjena pošta, ili komentare u kojima se spominju druge firme, proizvodi ili usluge, komentare koji sadržavaju podatke o pojedincima, adrese ili druge kontakt podatke ili osobne podatke.

Radujemo se čitanju Vašeg komentara!

 

8. Jamstvo

1. Za proizvode iz linije CaliVita Electronics izdaje se jamstvo u trajanju od jedne godine. Svi ostali proizvodi imaju garanciju kvalitete proizvođača.

 

9. Razno

1. Reklamacije – Zamjena robe moguća je samo uz predočenje valjanog računa u roku od 60 dana od dana kupnje. Roba mora biti nekorištena, neoštećena i u zatvorenom originalnom pakiranju.
Kupci koji ugovor o kupoprodaji sklapaju na daljinu (telefon, e-mail, web trgovina, pošta) imaju pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana, koji se rok računa kako je opisano u čl. 72. st. 2. Zakona o zaštiti potrošača.
Upute i obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u odjeljku Reklamacije.

2. Online rješavanje sporova – Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti na slijedećem linku https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage . To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

3. Prikupljanje i obrada osobnih podataka – Prilikom registracije ili otvaranja korisničkog računa na portalu www.gilvita.com ili ispunjavanjem bilo koje druge forme, a koje se odnose na savjetovanje ili bilo koju vrstu upita, za potrebe slanja proizvoda na adresu naručitelja te komunikaciju sa korisnikom, možemo Vas zatražiti određene osobne informacije kao što su: ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, telefonski broj, datum rođenja, e-mail adresa, *OIB (*samo za pravne osobe u svrhu izdavanja R1 računa), korisničko ime i lozinka za pristup korisničkom računu (opcionalno) te članski broj (opcionalno) ukoliko ste registrirani u globalni sustav nagrađivanja CaliVita International.
Korištenjem portala, odnosno ispunjavanjem (unošenjem) traženih osobnih podataka na bilo kojoj formi unutar portala www.gilvita.com prihvaćate obradu podataka prema našoj “politika privatnosti”.