-25%

Mega CoQ10 Plus, 50 mg CaliVita 60 kapsula


Mega CoQ10 PLUS prirodni proizvod s visokim dozama CoQ10, nadopunjen sinergističkim triom antioksidansa beta-karotena, vitamina E i selena, čija se primjena preporučuje u preventivne i terapeutske svrhe. Uzimanjem visokih doza CoQ10 možemo se osjećati eksplozivno, pridonijeti normalizaciji krvnog tlaka i održavati zdravlje srca, mentalnih sposobnosti i očiju.

 

43,90  (330,76 kn) 58,53  (440,99 kn)

Mega CoQ10 Plus je pripravak s dozom od 50 mg CoQ10 u jednoj kapsuli, obogaćen sinergističkim triom antioksidansa beta-karotena, vitamina E i selena, čija se primjena preporučuje u preventivne i terapeutske svrhe.

Uzimanje visokih doza CoQ10 pomoći će vam da se osjećate eksplozivno, može pomoći u normalizaciji krvnog tlaka, održavanju zdravlja srca, mentalnih sposobnosti i zdravlja očiju, značajno smanjiti napade migrene i uspjeh u plodnosti.

Koenzim Q10 za srce, krvne žile i kardiovaskularni sustav

Q10 je izvrstan antioksidans i kao takav također pomaže u radu kardiovaskularnog sustava. Poboljšava proizvodnju energije u stanicama (osobito srčanom mišiću) i pomaže u sprječavanju stvaranja krvnih ugrušaka.

Koenzim Q10 je neophodan za proces stvaranja energije u tijelu

Budući da se proizvodnja koenzima Q10 smanjuje proporcionalno starenju (od 35. godine nadalje), potrebno ga je unositi putem hrane ili kao dodatak prehrani. Koenzim Q10 (Co Q10) je snažan antioksidans. Slično vitaminu E, učinkovito štiti stanične membrane od slobodnih radikala, neutralizirajući slobodne radikale koji su nusproizvodi proizvodnje energije u mitohondrijima.

Također sprječava oksidaciju LDL-a u krvnim žilama, što dovodi do nakupljanja plaka na stijenkama žila i njihove nepropusnosti. To najčešće rezultira aterosklerozom koja je glavni uzrok visokog krvnog tlaka, moždanog ili srčanog udara, problema s bubrezima, bolnog i otežanog hodanja, angine pektoris itd.

Od svog otkrića, koenzim Q10 se koristi kao pomoćno sredstvo u liječenju mnogih kardiovaskularnih bolesti, kao što su ishemija, srčana aritmija, hipertenzija ili angina pektoris.

Koenzim Q10 sprječava oksidaciji LDL-a, za zdrave krvne žile

Bolesti srca su vodeći uzrok smrti u razvijenijim zemljama, gdje je svaka druga smrt povezana s kardiovaskularnim bolestima. Istraživanja nadalje pokazuju da veliki broj lijekova (npr. beta-blokatori, antihipertenzivi, hipolipemici) može ometati prirodnu sintezu CoQ10 u tijelu, baš kada je on najpotrebniji srcu. Stoga je neophodan dodatni unos koenzima Q10, jer je njegovo zaštitno i energetsko djelovanje u tijelu od vitalnog značaja za stariju populaciju i srčane bolesnike.

Istraživanja ukazuju na povoljan učinak koenzima Q10 u liječenju raznih alergija, astme i bolesti dišnog sustava, nekih degenerativnih bolesti središnjeg živčanog sustava (Alzheimerova bolest, multipla skleroza i dr.), pa čak i nekih oblika shizofrenije. Dobri rezultati postižu se primjenom koenzima Q10 u usporavanju starenja, bolesti desni, migrenskih glavobolja i dijabetesa. Nema nuspojava koenzima Q10.

Kome preporučujemo Mega CoQ10 Plus, prirodni antioksidans?

  • u slučaju povećanog psihičkog i fizičkog napora, povećati energiju sportaša
  • za sve one koji imaju problema s kardiovaskularnim i krvnim tlakom, kojima je važno održavati zdravlje i normalan rad kardiovaskularnog sustava
  • muškaraca za povećanje plodnosti
  • za sve koji imaju česte migrene
  • za one koji imaju tinitus
  • za osobe koje imaju problema s desnima
  • kada uzimate određene lijekove za snižavanje kolesterola, psihijatrijske lijekove, pejsmejker i lijekove za dijabetes
  • pušači
  • onima koji brinu o održavanju zdravlja očiju
  • za one koji žele jaku antioksidativnu zaštitu

PAŽNJA!

Proizvod treba čuvati dalje od izvora svjetlosti i topline, jer se kvaliteta koenzima Q10 gubi na temperaturama iznad 35°C. Trudnice i dojilje prije primjene koenzima Q10 trebaju se posavjetovati sa specijalistom ili liječnikom.

www.gilvita.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Koenzim Q1050 mg
Vitamin E (dl-alfa-tokoferil acetat)10 mg -TE83%
Beta karoten0,6 mg
Selen (L-selenometionin)10 mcg18%
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: Rižino brašno, emulgator: mikrokristalinična celuloza, želatina, koenzim Q10, stabilizator: stearinska kiselina, vitamin E, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid, beta karoten, L-selenometionin.

Dodatak prehrani

Bilješka: —

Neto količina: 60 kapsula od 595 mg = 35,70 gr.

* PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

mega-coq10-plus.pdf

SKU: CV0176 Kategorija: Oznake , , , ,

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “Mega CoQ10 Plus, 50 mg CaliVita 60 kapsula”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.