-25%
,

Ac-Zymes Plus Calivita 60 kapsula


Prirodni proizvod koji sadrži acidofilne bakterije za zdravu crijevnu floru i smanjenje toksina u crijevima. Prirodni probiotici sa 6 milijardi aktivnih crijevnih bakterija Lactobacillus acidophilus u samo jednoj kapsuli. Smanjuju razinu toksina u crijevima, osiguravajući zdravu crijevnu floru, što je vrlo važno za zdravlje cijelog organizma.

35,90  (270,49 kn) 47,87  (360,68 kn)

AC-Zymes Plus CaliVita je poboljšani dodatak prehrani koji sadrži 6 milijardi probiotičkih bakterija iz 6 probiotičkih vrsta koje nastanjuju tanko i debelo crijevo – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus i Bifidobacterium breve, korisnih za pravilno funkcioniranje probavnog sistema u procesu pretvaranja unesene hrane u hranjive sastojke, kojima su dodani prebiotici i predstavlja hranu probiotičkih (korisnih) bakterija. Općenito, broj korisnih crijevnih bakterija veći je od broja štetnih, ali se ova situacija lako može promijeniti u kojoj se patogene bakterije ubrzano razmnožavaju na štetu korisnih.

Probiotske bakterije

U crijevima živi otprilike 400-500 vrsta bakterija, a procjenjuje se da bi postotak korisnih crijevnih bakterija u odnosu na štetne trebao biti oko 85%. Alarmantan podatak iz istraživanja je da broj korisnih bakterija u debelom crijevu suvremenog čovjeka često ne prelazi 12%.

Mikrobiološku ravnotežu crijeva mogu lako narušiti različiti čimbenici kao što su: stres, nepravilna prehrana, antibiotske terapije, pušenje, proljev, putovanja, probavni poremećaji, slabljenje crijevne peristaltike, starenje. Ako se taj sklad naruši, patogene bakterije i drugi mikroorganizmi mogu se razmnožavati i štetno djelovati.

Prednosti ovog proizvoda su velike, jer o pravilnom radu probavnog trakta ovisi zdravlje cijelog ljudskog organizma.

Hipokratov izraz “Smrt dolazi iz crijeva” je istinit, jer svaki probavni poremećaj dovodi do bolesti drugih organa i sustava u ljudskom tijelu.

Nervozna crijeva?

Bol u trbuhu, nadutost i plinovi, naizmjenični proljev i zatvor u nepravilnim intervalima. To su simptomi koji se jednim imenom nazivaju sindromom živčanog, iritabilnog crijeva. AC-Zymes Plus može pomoći kod svih ovih problema.

Pojam probiotik doslovno znači za život (pro biota), a označava žive mikroorganizme koji pozitivno utječu na domaćina poboljšavajući ravnotežu crijevne mikroflore i djelovanjem u probavnom traktu pomažu u održavanju zdravlja imunološkog sustava. Probiotici imaju više zadataka – sprječavaju razmnožavanje drugih štetnih mikroorganizama, pomažu razgradnju i apsorpciju mikro i makro nutrijenata (osobito mineralnih soli), potiču rad crijeva, sudjeluju u metabolizmu lijekova, a mogu sintetizirati i neke vitamine (K, B, folne kiseline). kiselina). te utječu na oba imunološka sustava – specifične stimulirajući proizvodnju antitijela, i nespecifične, pojačavajući djelovanje bijelih krvnih stanica. Acidofilne bakterije sintetiziraju antibiotik kolicin, u neposrednom i daljnjem mikrookruženju razvijaju se uvjeti koji su izrazito nepovoljni za stanište raznih uzročnika bolesti, poput mikrokoka, klostridija, nekih bakterija kolika i gljivica.

Acidofilne bakterije pomažu u snižavanju razine kolesterola u krvi, sudjeluju u procesu prerade i asimilacije mliječnog šećera (laktoze), proteina, masti i aminokiselina iz mlijeka. Oni također igraju ulogu u sintezi vitamina B-kompleksa.

CaliVita AC-Zymes Plus pridonosi zdravom funkcioniranju probavnog sustava, osjećaju dobrobiti u probavnom traktu, održavanju uravnotežene crijevne flore i normalnoj funkciji crijeva.

Bolesti crijeva kod djece i odraslih

Probiotici omogućuju bolji rast i razvoj djece, korisni su kod upalnih bolesti crijeva, smanjuju znakove alergija i preosjetljivosti na hranu, kemikalije i okolišne čimbenike, pomažu u prevenciji osteoporoze, pomažu u čišćenju jetre, reguliraju pokretljivost crijeva, pomažu u uklanjanju teških metala i drugih štetnih tvari. tvari koje dospiju u hranu, sprječavaju nastanak neugodnog zadaha, koji je čest pratilac dispepsije zbog poremećaja crijevne flore, te pomažu u rješavanju akni i drugih kožnih poremećaja. Posebno se preporučuje njihova primjena nakon liječenja antibioticima te u slučajevima pojačanog stresa, napetosti i alergija.

Kome preporučujemo Ac-Zymes PLUS sa 6 milijardi aktivnih probiotičkih bakterija u jednoj kapsuli?

 • Poboljšava sve probavne funkcije održavanjem uravnotežene crijevne flore
 • Pomaže u gotovo potpunoj apsorpciji hranjivih tvari iz hrane koju jedemo
 • Obnavlja crijevnu floru tijekom i nakon primjene antibiotika
 • Održava korisnu crijevnu floru tijekom dugotrajnog liječenja kroničnih bolesti
 • Učinkovito u slučajevima sindroma iritabilnog crijeva
 • Održavajte svoj imunološki sustav zdravim
 • Sprječava štetno djelovanje alkohola kao i prekomjernu konzumaciju kave na crijevnu floru
 • Korisno kod probavnih smetnji (napuhnutost, zatvor, proljev)
 • Učinkovito kod bolesti jetre
 • Pomaže u liječenju akni i drugih dermatoloških stanja
 • Ubrzava sintezu vitamina B kompleksa u debelom crijevu
 • Uklanja neugodan zadah (fetalna halena) koji nije dentalne prirode
 • Posebno učinkovit za sve oblike alergija

www.gilvita.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Probiotičke kulture:
od toga:
167 mg (6 milijardi CFU)
Lactobacillus acidophilus1 milijarda
Lactobacillus bulgaricus1 milijarda
Lactobacillus plantarum1 milijarda
Lactobacillus rhamnosus1 milijarda
Bifidobacterium longum1 milijarda
Bifidobacterium breve1 milijarda
Vlakna inulina (iz korijena cikorije, Cichorium intybus)200 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema preporuci stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: inulin, probiotičke kulture, želatina, emulgator: mikrokristalinična celuloza, stabilizator: stearinska kiselina, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina

Dodatak prehrani

Napomena: Ako imate neku od ozbiljnih gastrointestinalnih bolesti (npr. Crohnova bolest), prije uzimanja posavjetujte se s liječnikom ili specijalistom.

Neto količina: 60 kapsula od 588 mg = 35,28 g.

* PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “Ac-Zymes Plus Calivita 60 kapsula”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.