-25%

Bee Power CaliVita 50 kapsula


Matična mliječ, pripravak za jačanje imuniteta djece i odraslih, jača živčani sustav, vraća vitalnu energiju i daje vitalnost. Matična mliječ je prirodni izvor vitamina A, C, D i E, minerala, folne kiseline, enzima i osamnaest vrsta aminokiselina.

13,50  (101,72 kn) 18,00  (135,62 kn)

Bee Power CaliVita je prirodni proizvod, koncentrat matične mliječi složenog sastava, pripravak za jačanje imuniteta djece i odraslih, jača živčani sustav, vraća životnu energiju i daje vitalnost. Matična mliječ je složena tvar koja se dobiva iz cvjetnog peluda koju pčele skupljaju, a pomiješana sa izlučevinama žlijezda slinovnica pčela radilica, hrana je matice, osobito tijekom uzgoja (ležanje jaja).

Bee Power – matična mliječ , izvanredan prirodan izvor vitamina, minerala, aminokiselina i proteina

Posebno je važno da se povoljan učinak sastoji uglavnom od prevencije bolesti i očuvanja zdravlja, ali je učinkovit i u borbi protiv već instaliranih bolesti. Posebno dobro djeluje za djecu i starije osobe, kao i za osobe iscrpljene od posla. Pomaže i u zdravlju koštanog sustava, osobito nakon ozljeda i prijeloma.

Matična mliječ je tvar kojom se pčele radilice hrane ličinkama i njihovom maticom koja polaže jaja. Možda zato matica može položiti 1000-1500 jaja na dan, a životni vijek joj je jednako impresivan. Dok radnici žive 4-6 tjedana ovisno o godišnjem dobu, trutovi žive najviše 5 tjedana, matica može živjeti i do 3-4 godine! Matična mliječ je sekret laringealnih žlijezda pčela radilica vrlo složenog sastava. Savršen je dodatak prehrani. Postoji razlog zašto je vrlo popularan u mnogim zemljama svijeta. Bee Power nadopunjuje prehranu dragocjenom matičnom mliječi koja sadrži standardiziranu količinu HDA kiselina.

Matična mliječ – lagana, gusta tvar blago kiselkastog okusa, gotovo bez mirisa. Koristi se kod ljudi, povećava imunitet, otklanja umor i potiče apetit. Također se koristi u proizvodnji kozmetike.

Matična mliječ za djecu i odrasle

Kod djece potiče rast i razvoj, pomaže kod anemije, poboljšava funkciju pamćenja i sposobnost učenja.

U odraslih i starijih osoba pomlađuje stanice, dajući im čimbenike za regeneraciju, obnavljanje reproduktivnih funkcija, pomaže kod steriliteta, upale mokraćnog mjehura i astme, jača imunitet i živce te pomaže u prevladavanju stresa. Također tonizira i pomlađuje kožu, doprinosi zdravlju zglobova i koštanog sustava itd. Jednom riječju, matična mliječ je pravi dar prirode za očuvanje zdravlja, ljepote i mladosti.

Matična mliječ doprinosi jačanju imuniteta

PAŽNJA!

Budući da se matična mliječ pravi od mješavine peludi, meda i izlučevina žlijezda slinovnica pčela, u rijetkim slučajevima može doći do reakcija kod osoba koje pate od peludnih alergija. Za što bolju apsorpciju preporuča se mliječ uzimati natašte ili s medom, jer je tako puno učinkovitiji. Ne izlažite proizvod toplini zbog osjetljivosti aktivnih tvari.

Preporučamo korištenje matične mliječi u intervalima (2 tjedna po kapsuli, zatim 2 tjedna pauze, pa opet 2 tjedna itd.).

Kome preporučujemo Bee Power – matičnu mliječ?

 • jača imunološki sustav
 • korisna je u održavanju dobrobiti povećanjem razine tjelesne energije
 • jedini je prirodni izvor acetilkolina (hormona i neurotransmitera)
 • može spriječiti nastanak tumora zbog antioksidansa koje sadrži
 • smanjuje i fizički i psihički
 • osobito učinkovit kod bolesti žlijezda slinovnica
 • blagotvoran kod poremećaja živčanog sustava
 • ima antibakterijski učinak i može se uspješno koristiti u prevenciji i kao pomoćno liječenje tuberkuloze
 • pomaže u smanjenju lošeg kolesterola (HDL) u krvi
 • regenerira tijelo, povećava snagu i održava morfofunkcionalni integritet osteoartikularnog sustava
 • korisno kod dermatoloških bolesti
 • respiratorni poremećaji, osobito astma
 • učinak zaustavlja gubitak kose bogat vitaminima i mineralima u sastavu
 • usporava proces starenja

www.gilvita.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Matična mliječ koncentrat (ekvivalent dozi od 150 mg svježe matične mliječi)50 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: rižino brašno, želatina, matična mliječ

Dodatak prehrani

Bilješka: —

Neto količina: 50 kapsula od 550 mg = 27,50 gr.

* PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “Bee Power CaliVita 50 kapsula”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.