-25%

Liver Aid CaliVita 100 kapsula


Liver Aid sadrži kolin, silimarin i aminokiseline, prirodni proizvod za regeneraciju, čišćenje i zaštitu jetre. Pouzdani prijatelj vaše jetre. Jetra je jedan od najsloženijih i najaktivnijih organa u našem tijelu. Djeluje kao moćna tvornica koja proizvodi tvari važne za život, kao i za preradu i pročišćavanje organizma.

52,00  (391,79 kn) 69,33  (522,37 kn)

Liver Aid CaliVita je suvremeni dodatak prehrani, namijenjen pročišćavanju organizma u cjelini i podržavanju rada jetre (osobito kod masne jetre, ciroze jetre i već oštećene jetre). Liver Aid je prirodni proizvod, dodatak prehrani složenog sastava silimarina, aminokiselina i minerala na bazi sumpora koji potpomažu pravilan rad jetre, najvažnijeg organa koji neutralizira sve toksine koji u organizam ulaze hranom, vodom, onečišćeni zrak, pare raznih kemikalija, čišćenje i jaki pesticidi), bilo kod kuće ili na poslu.

Čišćenje jetre i detoksikacija organizma

CaliVita Liver Aid su tablete koje sadrže silimarin iz gospine trave i nekoliko drugih sastojaka koji štite i obnavljaju jetru (regeneracija jetre), pomažu joj u funkcioniranju i održavanju zdravlja (pomažu kod ciroze jetre).

Jetra je jedan od najsloženijih i najaktivnijih organa u našem tijelu. Djeluje kao moćna tvornica koja proizvodi tvari važne za život, kao i biljka za preradu i pročišćavanje organizma. Iz tog razloga njegova zaštita zahtijeva posebnu pozornost. Razgrađuje štetne tvari u tijelu i detoksificira ih pa je njegova zaštita najvažnija. Gospina trava je najpopularnija biljka koja podržava rad jetre, čiji ekstrakt može učinkovito pomoći jetri da se detoksificira i tako oporavi. Aminokiseline koje sadrže sumpor, kao što su metionin i cistein, poboljšavaju sposobnost jetre da se sama izliječi. Krom olakšava rad jetre podržavajući metabolizam ugljikohidrata.

Prirodne tablete za jetru, kod problema ciroza jetre ili masna jetra

Jetra je višenamjenski organ koji obavlja metaboličke, izlučne, sekretorne i cirkulacijske funkcije. Ima važnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, masti i proteina. Sudjeluje u regulaciji razine šećera u krvi i metabolizmu kolesterola. Također djeluje kao probavna žlijezda, luči žuč potrebnu za probavu masti.

Jetra hvata i razgrađuje ili inaktivira štetne tvari koje izlučuju bubrezi. Skladište je vitamina A, D, H12 i željeza, a također pretvara karoten u vitamin A. Proizvodi faktore zgrušavanja krvi i sudjeluje u regulaciji tjelesne temperature. Prednost je u tome što oštećenje čak i značajnog dijela jetrenih stanica ne ometa bitno njegove osnovne funkcije. No, to ne znači da je ovaj organ zdrav, što se očituje kroz neke neugodne bolesti, uključujući bolove u jetri. Uništavanjem jetrenih stanica nastaju tzv. hepatociti zbog nepravilne prehrane, pijenja alkohola, pušenja, upotrebe određenih lijekova, a također i kao posljedica infekcija koje dovode do virusnog hepatitisa.

Djelomično možemo spriječiti oštećenje jetrenih stanica, ali ne možemo eliminirati važne čimbenike poput onečišćenja okoliša. Nema sumnje da moramo zaštititi ovaj vitalni organ i pomoći jetri da izbaci štetne tvari iz tijela.

Čišćenje masne jetre prirodnim putem

Liver Aid sadrži ekstrakt biljke Silibum marianum (silimarin), kompleks aminokiselina, kolina i lecitina koji zajedno doprinose čišćenju i boljoj funkciji jetre. Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoline (teški metali, razne kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi…) te prekomjernom unosu lijekova i alkohola, stoga se preporučuje povremeno uzimanje ovog proizvoda za podržavaju procese čišćenja i regeneracije.

Silibum marianum je biljka bogata ljekovitim sastojcima među kojima se ističu flavonolignani (silimarin, silibin, silibinin, silidianin) kojima se pripisuju fitoestrogeni, hepatoprotektivno i antioksidativno djelovanje. Danas je znanstveno potvrđena fantastična sposobnost regeneracije oštećenih stanica, zahvaljujući antioksidativnom djelovanju ove biljke u zaštiti stanične membrane od peroksidacije lipida.

Kome preporučujemo Liver Aid za čišćenje jetre od toksina?

  • zaštitnik za održavanje zdravlja jetre
  • pomaže u regeneraciji jetrenih stanica u liječenju kronične bolesti jetre
  • učinkovit kod steatoze jetre
  • pomaže u liječenju hepatitisa B i C
  • učinkovit u liječenju ciroze jetre
  • smanjuje štetno djelovanje alkohola na jetru
  • smanjuje štetne učinke dugodjelujućih lijekova i antibiotika
  • pomaže u održavanju šećera u krvi (razine glukoze u krvi) unutar normalnih granica
  • učinkovit u regulaciji kolesterola

www.gilvita.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
L-arginin100 mg
L-ornitin100 mg
L-cistein100 mg
Metionin100 mg
Alfa-ketoglutarna kiselina100 mg
Standardiziran ekstrakt ploda sikavice (Silybum marianum)75 mg
/od toga silimarin60 mg
L-karnitin50 mg
Kolin (bitartarat)25 mg
Alfa lipoična kiselina12,5 mg
Krom (pikolinat)25 mcg63%
Selen (L-selenometionin)10 mcg18%
Doziranje/Upotreba:
1-2 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: Želatina, L-arginin, L-ornitin, L-cistein, metionin, alfa-ketoglutarna kiselina, ekstrakt ploda sikavice, emulgator: mikrokristalinična celuloza, L-karnitin, rižino brašno, kolin bitartarat, stabilizator: stearinska kiselina, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid, alfa lipoična kiselina, kromov pikolinat, L-selenometionin.

Dodatak prehrani

Napomena: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

Neto količina: 100 kapsula od 1019 mg = 101,90 gr.

* PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “Liver Aid CaliVita 100 kapsula”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.