-25%

Papaya Plus CaliVita 90 tableta


19,50  (146,92 kn) 26,00  (195,90 kn)

  Papaya Plus je ukusna tableta za žvakanje. Sadrže enzim papain i kompleks probavnih enzima biljnog podrijetla (amilaza, lipaza i laktaza iz gljiva) za olakšavanje i poboljšanje probave. Preporučuje se i kao dodatak kod problema s celulitom (gubitak težine), nadutosti, bolova u želucu, bolesti zglobova, slabog imuniteta.

  Zašto enzimi papaje

  Papaya Plus sadrži enzime papaje, od kojih je najvažniji papain, koji se često naziva biljni pepsin. Papaja se od davnina koristi za ublažavanje želučanih tegoba i liječenje crijevnih parazitskih bolesti.

  Tablete enzima papaje se cuclaju i dobrog su okusa, a papaja i drugi biljni enzimi u proizvodu, osim što poboljšavaju probavu, mogu ublažiti probleme oboljelih od bolesti zglobova te pomoći osobama koje boluju od upalnih bolesti i uzimaju kortikosteroide. Papaya Plus je dodatak prehrani bez recepta.

  www.gilvita.com
  Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
  Enzimi ploda papaje u prahu (Carica papaya)200 mg
  Amilaze iz gljivica Aspergillus oryzae30 mg
  Lipaze iz gljivica Rhizopus oryzae25 mg
  Laktaze iz gljivica Aspergillus oryzae5 mg
  Klorofilin (natrij-bakar-klorofilin iz lucerne, Medicago sativa)1 mg
  Doziranje/Upotreba:
  1 tabletu dnevno sažvakati u ustima nakon jela ili prema savjetu stručne osobe.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Ostali sastojci: Prah ploda papaje, šećer, sladilo (sorbitol), amilaze (soja, sulfiti), lipaze (soja, sulfiti), laktaze (sulfiti), tvari protiv zgrudnjavanja (masne kiseline, silicijev dioksid), aroma (jagoda), natrij-bakar-klorofilin. Proizvod sadrži šećer i sladilo.

  Dodatak prehrani

  Bilješka: —

  Neto količina: 90 tableta od 622 mg = 56,00 gr.

  * PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

  SKU: CV0261 Kategorija:

  Recenzije

  Još nema recenzija

  Ostavi recenziju
  Currently, we are not accepting new reviews