-25%

Cell XC CaliVita 180 kapsula


Cell XC je prirodna mješavina vitamina i aminokiselina, koja sadrži idealnu količinu aminokiselina, vitamina i drugih osnovnih elemenata u sastavu stanica, što je sve od posebnog značaja za regeneraciju i jačanje tijela u slučajevima kronične bolesti, lošeg zdravlja, gubitka težine i lošeg općeg stanja.

37,90  (285,56 kn) 50,53  (380,72 kn)

  Cell XC CaliVita je kombinacija vitamina, aminokiselina i drugih sastavnih materijala za stanice, igrajući važnu ulogu u procesima regeneracije i jačanja tijela u slučajevima lošeg zdravlja, gubitka kilograma, ozbiljnih bolesti i pogoršanja općeg stanja.

  Za zaštitu stanica

  Proizvod može biti koristan za prevenciju i kao dodatak liječenju, u slučajevima abnormalne diobe stanica, kao i za pomoć tijelu od malignih tumora.

  Naše tijelo često pati od štetnih efekata koji mogu naštetiti zdravlju, pa zato prevenciju moramo staviti na prvo mjesto. Dopunjavajući svoju prehranu odgovarajućim dodacima kao što su Cell XC tablete, možemo podržati funkcioniranje obrambenog sustava tijela, smanjujući tako rizik od različitih bolesti, uključujući i razvoj karcinoma.

  Redovito uzimanje Cell XC preporučuje se svima, a posebno onima čiji imunološki sustav ne funkcionira normalno zbog starosti, operacija, alkoholizma, pušenja, stresa, dijeta za mršavljenje.

  U tijelu se mogu razviti „abnormalne“ (atipične) stanice iz kojih se mogu razviti tumori.

  Normalne i patološke stanice imaju različita metabolička svojstva. Dok zdrave stanice unose samo strogo definirane količine hranljivih sastojaka prilagođene njihovim potrebama, maligne stanice apsorbiraju sve količine hranljivih sastojaka, što može biti kobno.

  Postoji još jedan obrambeni sustav protiv razvoja tumora u tijelu. Posebna kombinacija aminokiselina, vitamina i ugljikohidrata, u odgovarajućem omjeru, igra ključnu ulogu u metaboličkim procesima malignih stanica bez oštećenja zdravih stanica.

  Za normalan rast stanica i regeneraciju

  Ove same tvari nemaju utjecaj na rast eksperimentalno induciranih tumora, ali zajedno u odgovarajućem odnosu mogu dovesti do uništavanja malignih stanica. Ova kombinacija daje određeni signal stanicama tumora da započnu proces svojstvenog samouništenja, bez utjecaja na zdrave stanice.

  Razvoj malignih tumora mogao bi se spriječiti svakodnevnom primjenom dovoljnih količina potrebnih sastojaka, osiguravajući njihovu dovoljnu koncentraciju u krvi, u kojoj će maligne stanice biti uništene.

  Upozorenje:

  • ako ste alergični na bilo koji od aktivnih sastojaka proizvoda, nemojte koristiti ovaj proizvod!
  • zbog sadržaja fenilalanina, ne može se davati pacijentima koji boluju od fenilketonurije
  • ne preporučuje se pacijentima kojima je potrebna bubrežna dijaliza (umjetno liječenje bubrega) i onima koji pate od disfunkcionalne funkcije jetre
  • ako patite od kancerogenih tumora koji luče serotonin, nemojte koristiti ovaj proizvod!
  • ako ste svjesni ozbiljnog oštećenja jetre ili bubrega, pitajte svog liječnika prije nego što počnete koristiti ove tablete
  • u slučaju čira na želucu ili dvanaesniku, primjena Cell XC tableta temelji se na individualnoj medicinskoj procjeni

  Kome preporučujemo Cell XC?

  • svima koji žele obnavljanje stanica tijela
  • onima koji su u periodu oporavka nakon različitih bolesti, operacija i kroničnih bolesti
  • u slučaju raka, kao dopunski tretman, uz suglasnost liječnika

  www.gilvita.com
  Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
  Vitamin C30.00 mg
  Vitamin B61 mg
  Vitamin B20.80 mg
  Biotin0.03 mg
  Arginin78.39 mg
  Fenilalanin33.04 mg
  Histidin31.03 mg
  Metionin29.84 mg
  Triptofan15.32 mg
  Tirozin1.27 mg
  Jabučna kiselina23.47 mg
  Adenin2.26 mg
  Doziranje/Upotreba:
  3 x 2 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metilceluloza, koncentrat riže, silicij dioksid.

  Dodatak prehrani
  Napomena: Ljudi koji uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja savjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

  Neto količina: 180 tableta

  *PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

  Recenzije

  Još nema recenzija

  Ostavi recenziju
  Currently, we are not accepting new reviews