-25%
,

OxyMax CaliVita 60 ml.


Stabiliziran kisik u kapima koji tijekom probave dospijeva u krvotok. Ispunjava tijelo energijom. Kapi su namijenjene optimalnom funkcioniranju našeg tijela s ciljem poticanja i povećanja opskrbe organizma kisikom.

52,90  (398,58 kn) 70,53  (531,41 kn)

  Kisik je jedan od najčešćih elemenata prisutnih na Zemlji, neophodan za život milijardi stanica u našem tijelu. Nisu u mogućnosti uzeti ga izravno iz zraka, pa se za transport koriste posebne konstrukcije. Središnji živčani sustav osigurava pokretačku snagu dijafragme, koja se skuplja i omogućuje udisanje zraka. Kisik teče u krv kroz alveolarni filtar i dišni sustav završava na ovom mjestu. Od tada je štap preuzeo krvožilni sustav koji obavlja funkcije pumpe (srce), cijevi (krvne žile) i sredstva za transport plinova između pluća i stanica (krvi).

  Kao posljedica onečišćenja okoliša, njegova se koncentracija u zraku sustavno smanjuje. Prije samo 100 godina bilo je 22%. Danas u prosjeku iznosi 19%, au velikim gradovima samo 12-15%. Istodobno, naši organizmi postaju sve više opterećeni štetnim djelovanjem civilizacije, što zauzvrat povećava potražnju za kisikom. Dakle, povećana potražnja za kisikom povezana je sa sve ograničenijim izvorom ove hranjive tvari.

  Tekući kisik kao lijek

  Kisik se kroz krv prenosi u dva oblika: male količine se otapaju u plazmi (1%), a ostatak kisika (99%) veže se na molekule hemoglobina. Dakle, bez hemoglobina kisik ne bi mogao doći do stanica u količinama potrebnim za normalan tijek metaboličkih reakcija.

  Kada se metabolički procesi ne odvijaju na odgovarajućoj razini, mogu se pojaviti nuspojave. Primjerice, u situaciji nedovoljne opskrbe kisikom, stanica se okreće drugom izvoru energije kako bi održala funkcije potrebne za život. Najčešće u ovom slučaju stanice razgrađuju glukozu u procesu anaerobne fermentacije, što može poremetiti stanični metabolizam. Kao rezultat toga, stvorit će se neželjene kemikalije. Tijekom razdoblja oporavka cijela skupina oslabljenih stanica gubi svoju prirodnu sposobnost obrane. Takve stanice ostaju bez obrane protiv virusa, gljivica, bakterija i drugih patogena. Može doći do situacija kada nedostatak kisika uzrokuje razne bolesti, od prehlade, gripe do dijabetesa, visokog krvnog tlaka i raka!

  Ljudski život ne bi bio moguć bez kisika. Naše tijelo može funkcionirati ispravno i održivo samo ako stanice primaju pravu količinu kisika. Ako se iz bilo kojeg razloga stanice opskrbe s manje kisika, poremećeni su procesi odgovorni za proizvodnju energije i jamčenje vitalnih funkcija. OxyMax može pružiti učinkovitu pomoć u opskrbi stanica kisikom.

  Tekući kisik kapi OxyMax CaliVita

  CaliVita OxyMax je voda obogaćena kisikom koja zahvaljujući najnovijoj tehnologiji sadrži čak 12 000 puta više kisika od obične vode za piće! U probavnom traktu kisik se resorbira u krvotok, a postignuta kemijska stabilnost sprječava nastanak slobodnih radikala.

  OxyMax CaliVita djeluje već u probavnom traktu jer poboljšava razgradnju hrane, sprječava njeno truljenje i čisti crijevni trakt od patogenih bakterija.

  Dodan u vodu za piće, OxyMax neutralizira nuspojave klorirane vode i uništava mikroorganizme i parazite u vodi. Promjene se, naravno, događaju i u plazmi, gdje OxyMax povećava sadržaj kisika. Povećan tlak kisika poboljšava vezanje hemoglobina i opskrbu tkiva kisikom.

  Stabilizirani  OxyMax koristiti kod: ateroskleroza, srčani udar, moždani udar, kardiologija, mikoza, dijabetes, giht. Poboljšava opskrbu stanica kisikom, nadopunjuje tijelo energijom, zahvaljujući svojim detoksikacijskim i pročišćujućim svojstvima, doprinosi uklanjanju anaerobnih bakterija, potiče cirkulaciju, štiti od razvoja kardiovaskularnih bolesti (npr. srčani udar, arterijska hipertenzija).

  Kome preporučujemo OxyMax kapi sa stabiliziranim kisikom?

  • pospješuje vezanje kisika na hemoglobin
  • održava zdravlje miokarda (srčani mišić) – sprječava nastanak prekordijskih lupanje srca, infarkta miokarda
  • povećava staničnu proizvodnju energije ATP
  • sprječava rast bakterija, virusa i gljivica u tijelu (potrebno im je anaerobno okruženje – tj. bez kisika)
  • igra ključnu ulogu u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava
  • ubrzava procese detoksikacije
  • pomaže u liječenju bolesti u usnoj šupljini (afte, gingivitis, parodontitis, herpes)
  • poboljšava apsorpciju vitamina i minerala
  • povećava koncentraciju kisika u kapilarama i cirkulaciju krvi
  • ublažava poteškoće s disanjem
  • osobito koristan kod svih oblika alergija
  • štiti tijelo od napada slobodnih radikala
  • osobito učinkovit u poboljšanju cerebralne cirkulacije; ublažava glavobolje i migrene
  • poboljšava sve fiziološke procese koji se odvijaju u tijelu na staničnoj razini
  • ima detoksikacijski i pročišćavajući učinak
  • je od velike važnosti za održavanje stanica, jer u nedostatku kisika obolijevaju, degeneriraju u stanice raka
  • poboljšava cirkulaciju u ekstremitetima (ruke, hladna stopala)
  • pomaže u uklanjanju ostataka koji proizlaze iz funkcija svih organa i sustava
  • poboljšava metabolizam
  • pospješuje apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i biljnih tvari
  • poboljšava funkciju kardiovaskularnog sustava
  • ublažava simptome respiratornih bolesti (rinitis, laringitis, astma)
  • korisno u liječenju akni, pioderme
  • poboljšava fizičku izvedbu sportaša 

  PAŽNJA:
  OxyMax se ne savjetuje trudnicama, dojiljama i djeci.

   

  www.gilvita.com
  Sastav 20 kapi (1 ml):(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
  Pročišćena voda obogaćena kisikom60 ml
  Natrij (klorid i karbonat)120 mcg
  Doziranje/Upotreba:
  Umiješajte 20 kapi u čašu vode 1-2 puta dnevno ili prema preporuci stručnjaka.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Ostali sastojci: Stabilizirane molekule kisika u natrijevom kloridu i karbonatu.

  Dodatak prehrani

  Napomena: Trudnice, dojilje i pacijenti prije uporabe posavjetujte se s liječnikom. Samo za oralnu upotrebu! Izbjegavati kontakt s očima i kožom. Obavezno koristite u razrijeđenom obliku.

  Neto količina: 60 ml.

  * PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

  Recenzije

  Još nema recenzija

  Ostavi recenziju
  Currently, we are not accepting new reviews