-25%

Aquarion CaliVita ionizator i alkalizator vode


Alkalizator i ionizator Aquarion vode za vodu bez teških metala i toksina. Aquarion je aparat koji proizvodi alkalnu ioniziranu, aktivnu vodu. Voda bez klora, teških metala i kemikalija, voda bogata kisikom, koja lakše prodire u naše stanice. Takva alkalna voda ima antioksidativna svojstva. Najveća prednost ovog uređaja je mogućnost uklanjanja slobodnih radikala. Uzimanjem alkalizirane vode vrlo uspješno možemo suzbiti kiselost organizma.

Mogućnost plaćanja na rate. Nazovite za detalje! Tel: 00 385 91 633 23 70 (može i Viber i Whatsapp)

2.449,00  (18.451,99 kn) 3.265,33  (24.602,63 kn)

Aquarion CaliVita – alkalna voda i ionizacija vode

Aquarion je vrlo učinkovit uređaj za fitriranje vode koji proizvodi ioniziranu alkalnu ili mineralnu vodu prema želji korisnika, bogatu kisikom i bez teških metala i otrovnih tvari.

Vjerojatno ste uvjereni da pijete kvalitetnu vodu. Uostalom, trošite puno novca na flaširanu vodu, izbjegavajući piti vodu iz slavine. Međutim, ne postoji jamstvo da je flaširana voda zdravija od vode iz slavine. Osim toga, oko 40% flaširane vode dolazi iz vode iz slavine i često je jedina razlika između njih dodatak minerala.

Trenutno se klor, klor dioksid i ozon uglavnom koriste za dezinfekciju vode u vodoopskrbnim sustavima. Tijekom dezinfekcije reagiraju s mikro-zagađivačima u vodi, stvarajući nusproizvode dezinfekcije koji su štetni po zdravlje – često kancerogeni. Osim toga, cijevi za transport vode ispuštaju brojne tvari u vodu. S druge strane, kamenac i korozija metalnih cijevi, kao i njihovo održavanje raznim kemikalijama, uzrokuju onečišćenje vode. Prema izvješću WHO-a, 80% svih bolesti moderne civilizacije povezano je s kvalitetom vode za piće.

Zdrava voda će poboljšati vaše zdravlje! Da li je sva voda dobra za ljudsko tijelo?

Voda je neophodna za ljudski organizam. Zbog stalnog porasta onečišćenja i proizvodnje industrijskog otpada, vodeni resursi zemlje svakim danom se smanjuju. Trenutno postoji samo 0,1% svjetskih resursa pitke vode!

Aquarion CaliVita je učinkovit uređaj za filtriranje vode koji proizvodi alkalnu i/ili kiselu ioniziranu vodu, bogatu kisikom, ali bez teških metala i otrovnih tvari, na razini pH koju odabere korisnik.

CaliVita Aquarion je uređaj najnovije generacije za alkalizaciju vode. Proizvodi filtriranu alkalnu, ioniziranu, aktivnu vodu. Voda bez teških metala, klora i kemikalija, voda bogata kisikom koja lakše prodire u naše stanice, a takva alkalna voda ima antioksidativna svojstva.

Njegova najveća prednost je sposobnost uklanjanja slobodnih radikala. Uzimanjem alkalne vode vrlo uspješno možemo suzbiti kiselost organizma. Vanjskom primjenom zakiseljene vode možemo liječiti kožne promjene kao i veliki broj različitih bolesti. Vrlo je važno napomenuti da uređaj, osim same ionizacije, proizvodi pitku vodu koja pomaže u zaštiti i vraćanju zdravlja.

Biološki alkalna aktivna voda – prirodno rješenje za zdravstvene probleme 21. stoljeća!

Alkalna voda naziv je kojim se opisuje idealna voda za piće koju daje priroda. Činjenica koju smo učili u osnovnoj školi je da voda čini čak 70% našeg tijela. Ova voda se mora obnavljati svakih pet do deset dana. Uz kisik, voda je jedan od najvažnijih elemenata na Zemlji za održavanje života. Sve što je tijelu potrebno treba vodu. Voda izgrađuje, regulira, prenosi, čisti i pomaže hraniti svaki pojedini dio tijela. Kvaliteta vode koju pijemo može značajno utjecati na naše zdravlje i zato je bitno piti samo najčišću i najkvalitetniju vodu.

Redovito pijenje alkalne ionizirane vode:

 • poboljšava hidrataciju stanica i ubrzava izlučivanje toksina iz tijela
 • određuje pH vrijednost
 • pročišćavanje vode bez gubitka najvažnijih mikroelemenata
 • smanjuje se višak kolesterola u krvi
 • pomaže tijelu da uspostavi idealnu težinu
 • ionizacija vode prema potrebi
 • svatko čija prehrana ne sadrži odgovarajuću količinu alkalizirajuće hrane
 • sportaši i rekreativci poboljšavaju apsorpciju kisika u krvi te ubrzavaju i skraćuju vrijeme oporavka nakon povećane tjelesne aktivnosti
 • pomaže u regulaciji razine šećera u krvi
 • tijekom dijete za čišćenje organizma
 • regulira krvni tlak i dovodi ga u ravnotežu
 • u slučaju probavnih problema i refluksa
 • oslobađamo se osjećaja umora, iscrpljenosti i pospanosti
 • kao dodatak za liječenje gingivitisa ili oralnih infekcija
 • zaustavlja napredovanje bolesti i usporava proces starenja
 • razlaganje vode u manje tokove koji olakšavaju apsorpciju, transport hranjivih tvari i kisika
 • ljudi koji su često podvrgnuti strogim dijetama
 • Oksigenacija – zahvaljujući kojoj svaka stanica u tijelu može bolje funkcionirati. Savršeno za osobe nakon srčanog, moždanog i drugih u kojima oksigenacija pojedinih dijelova tijela ili organa ovdje igra odlučujuću ulogu!

Redovito pijenje kisele vode:

 • svima koji njeguju svoju kožu i lice
 • kao kapi za nos, kao sredstvo za čišćenje
 • voda s kiselom pH vrijednošću može poslužiti i kao sredstvo za sterilizaciju kućanskih površina bez kemikalija

Ionizator i filter vode Aquarion proizvodi vodu sa sljedećim svojstvima:

U Aquarionu voda prvo prolazi kroz mehanički filter koji odvaja veće nečistoće. Uređaj ima unutarnji filter debljine 0,01 bljm koji uklanja viruse i bakterije iz vode. Osim toga, prisutni mineral turmalin obogaćuje vodu ionima zbog svojih jedinstvenih karakteristika. Nakon filtracije slijedi ionizacija i alkalizacija vode, koja se odvija u titan/platininoj posudi između dvije elektrode. Elektrode i unutarnji dio posude odvojeni su posebnom membranom.

Aparat možemo sami podesiti i tako odrediti želimo li alkaliziranu ili zakiseljenu vodu koju onda možemo koristiti u razne svrhe.

Filtrirana voda: filtracija je višestruka, poseban Biostone filter od 0,01 mikrona uklanja štetne onečišćujuće tvari i istovremeno sprječava prolaz bakterija i virusa. Turmalna kiselina ionizira vodu u početnoj fazi filtracije. Omogućuje prolaz kroz filter minerala potrebnih i korisnih za zdravlje (kao što su kalcij, magnezij, kalij).

Ionizirana voda: Platinaste i titanske ploče odvajaju vodu u dvije struje, jednu alkalnu i jednu kiselu, proces koji se naziva ionizacija. Alkalna ionizirana voda izniman je antioksidans, jer vodikovi radikali neutraliziraju oksidativni učinak slobodnih radikala. 

Alkalizacija je vrlo učinkovita, poništava učinak zakiseljavanja uzrokovan određenim namirnicama, lijekovima itd. Ionizirana kisela voda može se koristiti samo izvana, za čišćenje kože, zacjeljivanje rana, iritacije, čišćenje kućanstva, jer djeluje dezinfekcijsko bez kemikalija.

Oksidira: Uređaj stvara vodu zasićenu kisikom, što pomaže u održavanju dobrog zdravlja i korisno je za sportaše i osobe koje se bave intenzivnim fizičkim radom.

Redukcija klastera: Normalna voda se sastoji od 11-16 molekula/klastera, a ionizirana voda se sastoji od 5-8 molekula/klastera.

Prednost malih nakupina je u tome što takva voda osigurava puno bolju hidrataciju prodirajući u stanice 6 puta učinkovitije.

 

Biostone filter

Aquarion ima najmoderniji filter za filtriranje vode, Bio-stone filter. Bio-kamen filter je patentiran tako da ima 1000 puta manje pora od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i ostale nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu, a da ne mijenjaju okus i miris vode.

Bio-kameni filter je filter od 0,01 mikrona. Riječ je o višefaznom filteru od netkanih vlakana s aktivnim ugljenom, slojem koraljnih zrnaca kalcija i slojem poludragog kamena turmalina. Turmalin je jedini mineral na svijetu koji prirodno emitira infracrvene valove, a istovremeno smanjuje površinsku napetost vode. Bio-kameni filter vraća u vodu minerale potrebne za zdravlje: kalcij, magnezij i kalij.

Aquarion je patentiran tako da čisti i ne nakuplja nečistoće. Savršeno čista voda iz Aquariona rezultat je višestruke filtracije, deklorinacije i električnog odvajanja vode, gdje se voda dijeli na alkalnu ioniziranu i kiselu vodu. Postoji i opcija gdje možete dobiti samo filtriranu čistu vodu bez električnog odvajanja.

Alkalna ionizirana voda ima detoksikacijska svojstva i ljekovito djelovanje, jer utječe na održavanje optimalnih pH vrijednosti tjelesnih tekućina, što je osnovni preduvjet za održavanje zdravlja stanica, tkiva i organa. Kisela voda koju proizvodi ovaj uređaj vrlo je dobra za našu kožu, za dezinfekciju raznih površina i zalijevanje biljaka.

Mogućnost plaćanja na rate. Pozovite za detalje! Tel: 00 385 91 633 23 70 (može i Viber i Whatsapp)

Jamstvo na uređaj – 12 mjeseci.

Filter se vrlo lako mijenja nakon 5000 litara (indikator).

Jednostavno spajanje na slavinu (paket uključuje potpune upute i primjer DVD-a). Postoji mogućnost naše montaže.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “Aquarion CaliVita ionizator i alkalizator vode”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.