-25%

GoldMax CaliVita magnet protiv kamenca


GoldMAX CaliVita, omekšivač vode, uklanja kamenac iz vode magnetskom obradom. Bilo da ga koristite u uređaju za pročišćavanje i ionizaciju vode Aquarion ili na glavnoj cijevi koja vodi do slavine, magnetska obrada će ukloniti kamenac iz vode.

119,90  (903,39 kn) 159,87  (1.204,54 kn)

Magnet protiv kamenca GoldMax CaliVita izrađen je od neodima, najjače poznate magnetske tvari. Tijekom magnetske obrade mijenja se struktura kristala i naboj minerala, tako da magnet sprječava njihovo taloženje; štoviše, prethodno nakupljene naslage također se mogu otopiti i ukloniti iz aparata. Na taj način možete koristiti prirodnu energiju, bez potrebe za korištenjem agresivnih kemikalija, kako biste spriječili stvaranje naslaga kamenca na vodovodnim cijevima, što bi omogućilo okruženje pogodno za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme.

Možete ga koristiti zajedno s vodenim filterom Aquarion, postavljenim na cijev za dovod vode do uređaja, koji sprječava stvaranje naslaga kamenca. Pričvršćen na glavnu cijev za vodu, može ukloniti kamenac iz vodoopskrbe; bojleri, perilice i perilice posuđa mogu postati učinkovitiji, pa će suđe biti čišće, a rublje bjelji.

Znate li kako nastaje kamenac?

Kada pada kiša, lagana voda se filtrira kroz tlo. Prolazeći kroz slojeve tla, voda je obogaćena mineralima, uključujući kalcij i magnezijev karbonat. Velik dio vode iz slavine dovodi se kroz cijevi iz izbušenih bunara, nakon prethodnog čišćenja, i tako kamenac dospijeva u naša kućanstva.

Oprez!

Ovaj uređaj sadrži jak magnet. Nemojte ga držati u blizini pacemakera, televizora, prijenosnih računala, mjernih instrumenata, uređaja koji sadrže magnetske komponente (mobilni telefoni, kamere, itd…). Čuvati izvan dohvata djece.

GoldMax se vrlo jednostavno pričvršćuje plastičnim vezicama za opskrbu hladnom vodom. Magneti se postavljaju na glavni vodovod ili ako nemate pristup glavnom vodovodu, onda ih možete instalirati posebno na određeni vodovod (npr. cijevi prije perilica rublja, Aquariona, bojlera itd…) . GoldMax posebno preporučamo svim korisnicima Aquariona, jer sprječavanjem nakupljanja kamenca produljujete vijek trajanja vrijednog i korisnog uređaja kao što je Aquarion.

Kome preporučujemo GoldMAX?

  • poboljšava rezultate pranja (čišće posuđe i rublje)
  • produžuje vijek trajanja aparata (mašina za pranje rublja, Aquarion, bojleri…)
  • smanjuje troškove električne energije ili plina jer uređaji rade učinkovitije
  • štedi dodatno vrijeme jer ne morate toliko čistiti kamenac
  • bez održavanja i servisiranja
  • 5 minuta instalacije
  • ekološki prihvatljiv sustav bez upotrebe agresivnih kemikalija

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “GoldMax CaliVita magnet protiv kamenca”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.