-25%

BioHarmonex 4.0 CaliVita


BioHarmonex je biorezonantni uređaj koji pozitivno utječe na životne procese, može pozitivno utjecati na energetsku opskrbu tijela, što zauzvrat harmonizira i osvježava cijelo tijelo. Postoji izbor od 30 složenih programa koji odgovaraju našim potrebama.

700,00  (5.274,15 kn) 933,33  (7.032,17 kn)

BioHarmonex 4.0 CaliVita je bežični biorezonantni elektronički uređaj za kućnu upotrebu koji emitira impulsno elektromagnetsko polje vrlo niskog intenziteta. Najnovija verzija ovog uređaja – moderniji dizajn ide ruku pod ruku s intuitivnijim radom – tako da ga svi mogu lako koristiti. Uz dosad popularne programe, BioHarmonex 4.0 također može preuzimati nove programe. Osim toga, uređaj je, između ostalog, proširio MiBio funkciju.

Programi se mogu kupiti pojedinačno i u paketima. Kada ih kupite, od vas će se tražiti da unesete serijski broj uređaja. Nakon uplate, u potvrdi narudžbe dobit ćete aktivacijski kod.

BioHarmonex 4.0 je jednostavan uređaj, jednostavnost korištenja omogućuje svakome da se podvrgne biorezonantnim terapijama bilo kada i bilo gdje bez skupih tretmana i iskusi sve mogućnosti koje biorezonancija pruža u terapiji, prevenciji i promicanju samoiscjeljenja.

Zemljino magnetsko polje neophodno je za pravilno funkcioniranje našeg tijela. Razvojem civilizacije okruženi smo visokofrekventnim magnetskim poljima koja ometaju rad naših stanica. Smanjuje se apsorpcija hranjivih tvari i kisika te se smanjuje proces izlučivanja tvari iz stanice, kao posljedica metaboličkih promjena, vode i ugljičnog dioksida. BioHarmonex postavljen na odgovarajuće programe podržava funkcije rada stanica.

Harmonizirajte se!

Ključ za očuvanje zdravlja je poticanje tijela da se samo liječi.

Djelovanje biorezonancije iznimno je korisno za poticanje i obnavljanje imunoloških stanica, kod poremećaja vezanih uz hormone i detoksikaciju organizma.

Programiranje

Uz napredno programiranje, automatski je rad također pojednostavljen. Moguće je privremeno obustaviti neke od unaprijed postavljenih programa u automatskom načinu rada. Maksimalan broj programa koji se može unaprijed postaviti je 30. Svaki program ima više potprograma. Programi i potprogrami reguliraju frekvenciju, amplitudu, intenzitet i puls elektromagnetskog signala. Svaki od programa osmišljen je tako da u potpunosti odgovara staničnoj elektromagnetskoj aktivnosti povezanoj s odgovarajućom tjelesnom funkcijom ili dijelom tijela.

Osim unaprijed definiranih programa, novi programi se mogu preuzeti online, a uređaj je nadopunjen savjetima o načinu života i svjetlosnoj terapiji.

Programiranje Biorezonantnog uređaja

Posebnosti uređaja:

 • praktičan i moderan dizajn uređaja sa svjetlosnim efektima
 • TFT ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir
 • punjiva litij-ionska baterija
 • brži procesor i GPU za napredno korištenje i korisničko iskustvo
 • program za buđenje s alarmom
 • stereo zvučnici za bolji zvuk
 • utor za slušalice
 • spremanje omiljenih programa na jednom mjestu
 • mogućnost dodavanja novih biorezonantnih programa putem interneta
 • izbor od 15 različitih jezika
 • traka za nošenje
Galerija

BioHarmonex BH4


Evo popisa programa koji će nam pomoći da bismo lakše razumjeli kako nam BioHarmonex 4.0 može pomoći u održavanju zdravlja:

1. ANTI-FRONT – Za odlično zdravlje bez obzira na vremenske uvjete (posebno učinkovit kod osoba koje imaju reumatske probleme i ovise o vremenskim uvjetima).

2. BIORITAM – Za bioritam koji djeluje skladno (pomaže dobrobiti tijela u svakoj situaciji).

3. KOŽA – Za lijepu i blistavu kožu.

4. KOSTI – Podržava normalno funkcioniranje metabolizma kostiju. Preporučuje se mladim ljudima koji odrastaju, sportašima i starijim osobama.

5. NAKON TRENINGA – Za adekvatnu regeneraciju nakon intenzivnih fizičkih aktivnosti (trening i natjecanja).

6. PROBAVA – Za optimizaciju probavnih funkcija.

7. BOL – Program za optimalno zdravlje bez boli.

8. DJECA – Za posebne potrebe djece.

9. HORMONI – Program koji se posebno bavi hormonalnim sustavom.

10. ŽIVCI – Program namijenjen osobama kojima su svakodnevno potrebne izvrsne mentalne funkcije i optimalna koncentracija.

11. IMUNITET – Vibracije koje podržavaju imunološki sustav tijela protiv bolesti.

12. CIRKULACIJA – Za osobe čiji se krvožilni sustav testira (sportaši) ili kojima je potrebna podrška za optimalno funkcioniranje arterijske i venske cirkulacije.

13. OPUŠTANJE – Za opuštanje i ublažavanje stresa.

14. DISANJE – Podržati disanje. Preporučuje se posebno sportašima, pušačima i stanovnicima većih gradova.

15. JETRA / Gušterača – Poboljšana verzija programa „Probava“ podržava rad ova dva organa.

16. MENSTRUACIJA – Program za prirodnu ženstvenost.

17. MENTALNO PUNJENJE – Za adekvatno opuštanje i za izuzetno stresne situacije.

18. DETOKSIKACIJA – Ovaj program može da podržati procese detoksikacije cijelog tijela.

19. MERIDIJAN – Svrha mu je uskladiti akupunkturne meridijane.

20. LIMFNI SUSTAV – Za zdrav rad limfnog sustava.

21. UVIJEK MLADI – Program za antioksidativne procese i za održavanje mladosti.

22. PROSTATA – Za odrasle muškarce drugog i trećeg doba.

23. GUBITAK TEŽINE – Program dizajniran za podršku pravilno primenjenim metodama mršavljenja i anticelulitnim tretmanima.

24. OČI / POGLED – Vibracije dizajnirane posebno za one koji naprežu oči.

25. BUBREG – Njegove vibracije usklađuju optimalan rad bubrega.

26. SCHUMANOVA REZONANCIJA – Schumannova rezonancija je skup vrhova u ekstremno niskofrekventnom spektru Zemljinog elektromagnetskog polja. Njegova točna vrijednost je 7,8 Hz. Ovo elektromagnetno polje modulira, uzrokuje i koordinira tisuće biokemijskih reakcija koje se odvijaju svake sekunde u tijelu. Posredno je ovo polje povezano sa zdravljem ljudskog tijela, stanjem svijesti i duše.

27. NOĆNO SPAVANJE – Preporuča se u slučaju poremećaja spavanja, onima koji ne mogu spavati ili se često bude noću. Pokrenite program uvečer prije spavanja.

28. LIJEPO SPAVANJE SAMO 2 SATA – Može podržati regeneraciju tijekom popodnevnog sna, osiguravajući dubok odmor.

29. VJEŠANJE – Jeste li imali tešku noć? Vrijeme je za brzu regeneraciju.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “BioHarmonex 4.0 CaliVita”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.