-25%

Lion Kids D CaliVita 90 tableta


Lion Kids D multivitamin za djecu koji sadrži 24 različita vitamina i minerala, s dodatnom količinom vitamina D. Tableta za žvakanje, ukusan kompleks multivitamina i minerala ugodnog okusa koji ne oštećuje zube.

14,90  (112,26 kn) 19,87  (149,71 kn)

Lion Kids D CaliVita su ukusne multivitaminske tablete za djecu koje sadrže čak 24 različita vitamina i minerala koji često nedostaju zbog dječje izbirljivosti ili loših prehrambenih navika (previše grickalica, premalo voća i povrća).

Složene multivitaminske formule omogućuju nadoknadu esencijalnih zaštitnih supstanci u dječjoj prehrani, što stvara osnovu za razvoj dobrog imuniteta, a ujedno podupire rast i razvoj svih tjelesnih funkcija.

Multivitamimi za djecu za imunitet

CaliVita Lion Kids multivitamini ne sadrže sastojke žitarica i mlijeka pa se bez straha mogu davati djeci koja su alergična na mlijeko i neke žitarice (npr. glutenska enteropatija). Kao rezultat bolje i pravilnije prehrane, djeca će biti jača, fizički i psihički sposobnija, što će im biti čvrst temelj za život u svijetu odraslih. Ne pravimo kompromise kada je u pitanju razvoj i zdravlje naše djece. Djeci dajemo samo najbolje!

Lion Kids D su multivitaminske tablete za žvakanje, kompleks ukusnih multivitaminskih i mineralnih tvari posebno razvijenih za djecu. Dopunjen je dodatnom količinom vitamina D u obliku životinjskih figura, tableta za žvakanje prikladnih za zube.

Oblik pastila u obliku životinja i njihov okus tjeraju djecu da željno uzimaju proizvod. Međutim, roditeljima je lakše poslužiti ga na zabavan način. Ne sadrži šećer, već prirodni zaslađivač koji sadrži ksilitol koji uvelike može smanjiti rizik od karijesa.

Vitamini su vitalni organski spojevi za život koje naše tijelo ne može adekvatno proizvesti. Naša djeca trebaju veliku uravnoteženu, adekvatnu opskrbu vitaminima u fazi rasta, brzog tjelesnog i psihičkog razvoja.

Za sve vitamine karakteristično je da se u njihovom nedostatku mogu pojaviti razne zdravstvene tegobe čije je uklanjanje posebno važno u adolescenciji. Kako bismo nadoknadili značajno povećanje utjecaja na okoliš (kao što je smog) posljednjih desetljeća, povećala se naša potražnja za vitaminima i mineralima. Naša hrana sadrži znatno manje nego prije nekoliko desetljeća.

Nikada nije prerano za početak zdravog života. Jako i zdravo dijete ima fizičke i psihičke rezultate u školi i društvu.

Lion Kids D multivitaminske tablete za djecu koje sadrže čak 24 različita vitamina

CaliVita proizvodi su prirodni, posebno korisni u terapijama zbog svog sastava, jer se prirodni CaliVita proizvodi dobivaju od prirodnih sastojaka iz ekoloških područja i obrađuju tako da njihova terapeutska svojstva ostaju nepromijenjena.

Zdravlje koje se temelji na dobroj prehrani počinje od prvih trenutaka postojanja i traje cijeli život. Kosti, razvoj zuba, poboljšanje pamćenja i brzi rast zahtijevaju dodatni unos vitamina i minerala. Inače se javljaju nedostaci s višestrukim posljedicama, kao što su posljedice rahitisa, nedostatak imunološkog sustava i sl., što će utjecati na rast i razvoj djece.

Kome preporučujemo Lion Kids D CaliVita, za zdrave zube i kosti?

  • svima koji traže kompleksan pripravak koji sadrži vitamin D.
  • svima koji preferiraju tablete za žvakanje
  • djeci, za svakodnevnu upotrebu kako bi se osigurala dovoljna količina vitamina, minerala i elemenata u tragovima potrebnih za uravnotežen razvoj i odgovarajuću otpornost na bolesti
  • svima koji cijene važnost smanjenja rizika od karijesa na dječjim zubima

www.gilvita.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Vitamin C (L-askorbinska kiselina)35 mg44%
Niacin (nikotinamid)7 mg44%
Vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat)7 mg58%
Pantotenska kiselina (Ca-D-pantotenat)3 mg50%
Željezo (fosfat)3 mg21%
Cink (bisglicinat)2 mg20%
Inozitol1,6 mg
Beta karoten0,9 mg19%
Vitamin B6 (piridoksin HCl)0,7 mg50%
Vitamin B2 (riboflavin)0,6 mg43%
Vitamin B1 (tiamin HCl)0,5 mg45%
Mangan (bisglicinat)0,1 mg
Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kis.)100 mcg50%
Bakar (bisglicinat)70 mcg
Biotin (D-biotin)35 mcg70%
Jod (kalijev jodid)10 mcg
Selen (Na-selenat)10 mcg18%
Krom (pikolinat)5 mcg
Vitamin D (kolekalciferol)5 mcg100%
Vitamin B12 (cijanokobalamin)1 mcg40%
Doziranje/Upotreba:
Djeca 4-10 godina 1 tableta za žvakanje dnevno. Djeca starija od 10 godina maksimalno 3 tablete za žvakanje dnevno.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: Sladila: sorbitol, manitol i ksilitol, dikalcijev fosfat, emulgator: mikrokristalinična celuloza, vitamin C, stabilizator: stearinska kiselina, kalijev glukonat, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, laktoza, magnezijev oksid, nikotinamid, vitamin E, aroma tropskog voća i papaje, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, pantotenska kis., fosfat željeza, regulator kiselosti: limunska kiselina, cinkov bisglicinat, inozitol, beta karoten, vitamini B6, B2 i B1, manganov bisglicinat, folna kis., bakrov bisglicinat, biotin, kalijev jodid, Na-selenat, kromov pikolinat, vitamin D, vitamin B12.

Dodatak prehrani

Bilješka: —

Neto količina: 90 tableta od 1000 mg = 90,00 gr.

* PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “Lion Kids D CaliVita 90 tableta”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.