-25%

Vital A CaliVita 90 tableta


Vital A je kompleks vitamina, minerala i bilja koji se preporučuje samo osobama s krvnom grupom A. Može pomoći u jačanju imunološkog sustava, te u sprječavanju anemije. Potiče apsorpciju željeza. Učinkovito protiv gljivičnih infekcija, osobito nakon antibiotika.

33,90  (255,42 kn) 45,20  (340,56 kn)

Krvna grupa A pojavila se prije oko 15-25.000 godina, širenjem poljoprivrednih kultura, a osobe koje pripadaju ovoj krvnoj grupi imaju karakteristike biljojeda.

Vaš probavni trakt je prilično osjetljiv, ali vaš imunološki sustav je izuzetno tolerantan. Da biste ostali u formi i bili aktivni svaki dan, trebali biste slijediti prehranu baziranu uglavnom na biljnoj hrani. Rane A grupe morale su biti pametne, osjetljive, vrlo vješte kako bi se suočile s izazovima složenijeg života. Za potporu funkcioniranju organizma preporučuje se korištenje željeza, vitamina B12, vitamina C, folata, pantotenske kiseline, bioflavonoida, vitamina E, biljnih čajeva, đumbira, gloga i peršina.

Krvna grupa A pozitivna, krvna grupa A negativna

Učinak minerala i vitamina u sastavu ovog proizvoda nadopunjen je prisutnošću biljaka poput listova gloga, borovnice i origana.

Krvna grupa A je krvna grupa vegetarijanaca. Probavni sustav ljudi s krvnom grupom A osjetljiv je kao i imunološki sustav. Osobe s krvnom grupom A imaju nizak sadržaj želučanog soka – prilagođen precima koji su preživjeli agrarnu prehranu, koja ne dopušta probavu mesa. Posebno za skupinu A potrebno je hranu konzumirati u što većem stanju: čisto, organsko svježe povrće, koje osigurava adekvatan unos vitamina i minerala, a dnevne potrebe za željezom i proteinima moraju se osigurati iz drugih izvora. Mliječni proizvodi se također slabo probavljaju kod onih sa skupinom A i izazivaju inzulinske reakcije koje usporavaju metabolizam.

Prehrana za krvnu grupu A

Multivitamini i minerali u ovoj formuli za odrasle sadrže više od 50 aktivnih sastojaka, a dodatno su ojačani aminokiselinama i ekstraktima ljekovitog bilja, voća i povrća. Ova formula je prilagođena krvnoj grupi A. Nudimo 4 formule koje su prilagođene svakoj krvnoj grupi, pronađite svoju “Vitalnu” formulu!

Vital je nova generacija multivitaminsko-mineralnih suplemenata koja uzima u obzir najnovija istraživanja specifična za svaku krvnu grupu. Oni opskrbljuju tijelo prirodnim i biološki visoko učinkovitim nutrijentima, koji su prirodnog podrijetla.

Kome preporučujemo Vital A?

  • svim osobama s krvnom grupom A koje zanima svakodnevna zdravstvena njega, polazeći od pretpostavke da će se sutra, ako ne budete brinuli o svom zdravlju, pojaviti bolest
  • svima koji žele svakodnevno održavati zdrave fiziološke procese i vitalnost
  • svima koji svoju prehranu žele nadopuniti vitaminima, mineralima i drugim genetski nedostatnim elementima
  • starijim osobama sa slabom apsorpcijom vitamina B12 u krvi, kako bi se izbjegla implantacija određenih neuroloških poremećaja (senilna demencija)
  • osobama s kardiovaskularnim bolestima kao dodatna terapija

www.gilvita.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Kalcij (karbonat)193 mg24%
Vitamin C (L-askorbinska kiselina)60 mg75%
Magnezij (oksid)50 mg
Prah lista peršina (Petroselenium crispum)50 mg
Prah lista mravinca (Origanum vulgare)50 mg
Bromelain25 mg
Kolin (bitartarat)20 mg
Inozitol20 mg
L-cistein20 mg
Prah ploda šljive (Prunus domestica)20 mg
Prah ploda američke borovnice (Vaccinium corymbosum)20 mg
Niacin (nikotinamid)18 mg113%
Vitamin E (dl-alfa tokoferil acetat)10 mg-TE83%
Ekstrakt lista crvenog gloga (Crataegus oxyacantha, std. na 2% flavonoida)10 mg
Ekstrakt lista zelenog čaja (Camelia sinensis, std. na 20% polifenola)10 mg
Cink (oksid)8 mg80%
Željezo (fumarat)8 mg57%
L-glutation5 mg
PABA5 mg
Pantotenska kiselina (kalcijev D-pantotenat)5 mg83%
Hesperidin kompleks5 mg
Ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale, std. na 5 gingerola)5 mg
Kvercetin5 mg
Rutin4 mg
Kompleks bioflavonoida citrusa4 mg
Vitamin B6 (piridoksin HCl)2 mg143%
Vitamin B2 (riboflavin)1,6 mg114%
Vitamin B1 (tiamin HCl)1,4 mg127%
Beta karoten1,2 mg25%
Mangan (glukonat)1 mg50%
Silicij (dioksid)1 mg
Bakar (glukonat)0,5 mg50%
Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kis.)150 mcg75%
Molibden (natrijev molibdat)80 mcg160%
Jod (kalijev jodid)50 mcg33%
Bor (natrijev borat)50 mcg
Krom (pikolinat)50 mcg125%
D-Biotin40 mcg80%
Selen (L-selenometionin)40 mcg73%
Vitamin B12 (cijanokobalamin)1 mcg40%
Doziranje/Upotreba:
1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: Emulgator: mikrokristalinična celuloza, kalcij, vitamin C, kalijev malat, magnezij, Petroselenium crispum, Origanum vulgare, zgušnjivač: natrijeva kroskarmeloza, stabilizator: stearinska kiselina, bromelain, kolin, inozitol, L-cistein, Prunus domestica, Vaccinium corymbosum, niacin, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, vitamin E, Crataegus oxyachanta, Camelia sinensis, zgušnjivač: hidroksipropilmetil celuloza, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, cink, željezo, L-glutation, PABA, pantotenska kiselina, hesperidin kompleks, Zingiber officinale, kvercetin, rutin, kompleks bioflavonoida citrusa, vitamini B6, B2, B1, beta karoten, mangan, silicij, bakar, folna kiselina, molibden, jod, bor, krom, D-biotin, selen, tvari za zadržavanje vlage: propilen glikol i triacetin, vitamin B12.

Dodatak prehrani

Napomena: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Neto količina: 90 tableta od 1560 mg = 140,40 gr.

* PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije određen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena niti zamjena za uravnoteženu prehranu. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “Vital A CaliVita 90 tableta”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.