-25%

#boostUp CaliVita 30 kapsula


Kompleksni dodatak prehrani koji sadrži popularne biljne ekstrakte, organski magnezij, vitamin B i lipide potrebne za rad mozga, koji može poboljšati mentalne performanse, pospješiti koncentraciju, poboljšati pamćenje, a istovremeno smanjiti anksioznost i stres.

31,50  (237,34 kn) 42,00  (316,45 kn)

#boostUp CaliVita je kompleksni dodatak prehrani koji sadrži popularne biljne ekstrakte, organski magnezij, vitamin B i lipide potrebne za funkciju mozga, koji može poboljšati mentalne performanse, pospješiti koncentraciju, poboljšati pamćenje uz smanjenje anksioznosti i stresa. Zahvaljujući svojim dragocenim aktivnim sastojcima, #boostUp vam pomaže da idete u korak s mentalnim izazovima koje predstavlja ubrzani svijet.

Preparat za bolje pamćenje i koncentraciju

Živimo brzim tempom, u kojem svakodnevno obrađujemo ogroman protok informacija. Da bismo bili najbolji u onome što radimo, moramo biti produktivni, pažljivi do detalja, usredotočeni na aktivnosti. Većina ljudi se danas bori sa stresom, umorom i iscrpljenošću.

Iako neki koriste kofein ili energetske proizvode, mi nudimo prirodno rješenje #boostUp.

Proizvod sadrži biljne ekstrakte, aktivne sastojke neophodne za funkcioniranje mozga, što može poboljšati koncentraciju i pamćenje. Može pomoći inteligenciji i mentalnoj aktivnosti, optimizirati rad mozga, istovremeno smanjujući anksioznost i stres. Ne samo da jača memoriju već poboljšava kognitivne sposobnosti i osnovno zdravlje mozga.

Kako ojačati pamćenje i koncentraciju?

Proizvod sadrži:

Bacopa monnieri (Bacopa monnieri) je divna biljka koja poboljšava pamćenje. Bakopa se također koristi u tradicionalnoj indijskoj medicini, ajurvedskom sistemu. Ne samo da jača pamćenje već i poboljšava kognitivne sposobnosti i osnovno zdravlje mozga. Bakopa je jedan od najmoćnijih prirodnih nootropika koji poboljšava dugoročno i kratkoročno pamćenje, ublažava anksioznost i može pomoći u ranim fazama depresije, pomoći koncentraciji i poboljšati koncentraciju, doprinjeti dobrom kvalitetnom i mirnom snu.

Magnezij je izuzetno važan mineral za ublažavanje nervoze, glavobolje, depresije, reguliranje rada srca, smanjenje umora i iscrpljenosti.

Fosfatidilserin je ključan za poboljšanje memorije i procesa učenja, kao i vremena potrebnog za rješavanje zadataka, povećavajući tako produktivnost.

Ginko biloba je učinkovita u poboljšanju pamćenja i razmišljanja, s pozitivnim implikacijama u ublažavanju anksioznosti.

Pantotenske kiseline nalaze se u visokim koncentracijama u mozgu, sudjelujući u sintezi različitih neurotransmitera, doprinoseći povećanju mentalne sposobnosti.

Kome preporučujemo #boost UP, hranu za mozak i bolje pamćenje?

  • moderna znanost pokazala je učinak aktivnih sastojaka na poboljšanje intelektualnih performansi
  • stimulira moždanu aktivnost prirodno, bez kofeina ili drugih energenata. Biljni ekstrakti su glavni aktivni sastojci
  • kapsule su 100% biljne, ne sadrže umjetne dodatke
  • dobro je za zdravlje, ne izaziva ovisnost
  • za ljude starije od 25 godina, koji imaju aktivan posao, koji žele postići bolji učinak na poslu i nositi se s brzim tempom života
  • za studente, za bolju koncentraciju i učenje
  • starijim osobama radi poboljšanja pamćenja

www.gilvita.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Ekstrakt lišća bakopa (20:1; Bacopa monnieri)100 mg
Magnezij (Magnesium Malate)30 mg
Fosfatidilserin25 mg
Ekstrakt lišća ginkgo biloba (50:1; std. 24% flavonglikozida, 6% terpena)20 mg
Pantotenska kiselina2 mg
Doziranje/Upotreba:
1 kapsula dnevno uz obrok ili prema savjetu stručnjaka.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: Hidroksipropil metilceluloza, rižine ljuske, rižine mekinje.

Dodatak prehrani

Napomena: #boostUP trebalo bi uzimati uz obrok, kako bi se smanjio rizik od blage gastrointestinalne nelagode koju može izazvati bacopa monieri. Razgovarajte sa svojim liječnikom ako uzimate lijekove za regulaciju krvnog tlaka, zgrušavanje krvi ili glukoze u krvi, jer ginkgo biloba može utjecati na djelovanje nekih lijekova.

Neto količina: 30 kapsula

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati izvan dohvata male djece.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “#boostUp CaliVita 30 kapsula”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.